Samenwerken

Lets work together and create!

Heb je een bestemming, dienst of product die je onder de aandacht wilt brengen? Als freelance content creator en reisblogger kan ik je daar als geen ander mee helpen.

Op mijn reisblog Kompas 24 schrijf ik over wereldreizen, verre bestemmingen, stedentrips, backpacken en uitjes in eigen land. Van persoonlijke reisverslagen tot onontdekte plekken en van praktische informatie tot de gaafste activiteiten.

Samenwerken

Voor beide partijen is het fijn om samen te werken indien de samenwerking is gebaseerd op een interesse die past bij mijn blog en doelgroep. Zo versterken we de samenwerking. Daarom een kleine opsomming van de onderwerpen die wel en niet bij Kompas24.nl passen.

Welkom

  • Zelfstandig reizen
  • Backpacken, stedentrips en road trips
  • Natuur, (outdoor) activiteiten, wild life en cultureel erfgoed

Liever niet

  • Georganiseerd, groepsreizen en tours
  • Primitief reizen of all inclusive
  • Food gerelateerd, beauty gerelateerd, uitgaan en shoppen

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om met Kompas 24 samen te werken. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Heb je zelf creatieve ideeën, dan sta ik daar zeker open voor en hoor ik graag wat ik voor je kan betekenen.

Persreizen
Mij naar een bestemming sturen om daar een inspirerend en informerend reisartikel over te schrijven.

Advertorials of het opnemen van een gesponsorde link
Het schrijven en publiceren van een gesponsord artikel inclusief één gesponsorde link.

Het testen van accommodaties of activiteiten
Mij een accommodatie of activiteit laten testen om daar een eerlijke en uitgebreide review over te schrijven.

Product reviewen
Mij een reisgerelateerd product laten testen om daar een eerlijke review over te schrijven.

Winacties
Samen met mij een winactie organiseren ter promotie van jouw merk om één van mijn lezers een product, dienst of tegoedbon cadeau te doen.

Goed om te weten
Ik houd mij aan de regels van de Reclame Code en plaats altijd onderaan gesponsorde artikelen de tekst ‘Dit is een gesponsord artikel geschreven op basis van mijn eigen mening en ervaring’. Gesponsorde links krijgen volgens de regels altijd een no follow mee.

Fotografie

Alle foto’s op deze websites zijn door mij geschoten of legaal verkregen via beeldbanken. Op mijn eigen foto’s zit copyright en het is daarom niet toegestaan om zonder toestemming mijn foto’s te gebruiken.

Mijn foto’s zijn wel te koop. Bijvoorbeeld om een eigen reisartikel kracht bij te zetten. Ben je een foto op mijn website tegen gekomen die je graag wilt gebruiken? Mail dan even om welke foto(‘s) het gaat en voor welk doeleinde je deze wilt gebruiken. Je ontvangt van mij dan een vrijblijvend voorstel.

Mailen kan naar shamira@kompas24.nl

Kompas 24 is ingeschreven onder KvK nummer 55093604