Samenwerken

Samen en met een onderscheidend platform bereik je meer. Kompas 24 is dan ook de uitgelezen website om een bestemming, activiteit, dienst of product onder de aandacht te brengen.

Als digital nomad reis ik de wereld over op zoek naar verhalen. Van de Maori cultuur in Nieuw-Zeeland tot authentiek Curaçao en van de geschiedenis in Berlijn tot gewoon handige tips voor een stedentrip Kopenhagen.

Voor verhalen klim ik graag in de digitale pen en neem ik plaats achter de lens voor aanvullend fotomateriaal. Dit doe ik als storyteller op het platform Kompas 24 en in opdracht voor anderen als freelance content creator.

Waarom samenwerken met mij en voor wie?
Deze blog is er om lezers te inspireren om zelf op reis te gaan, maar ik deel ook journalistieke reisverhalen en actualiteiten omtrent klimaatverandering. Ik verdiep me in een onderwerp, doe gedegen research en investeer tijd in het schrijven van een artikel of het opzetten van een fotografieproject. Met deze combi probeer ik een journalistieke reisblog neer te zetten die onderscheidend is van de rest.

Samenwerken met bedrijven die de kwaliteit en nichedoelgroep van mijn journalistieke reisblog inzien geniet mijn voorkeur.

Ik kijk uit naar samenwerkingen met reisbureaus, musea, verkeersbureaus, nationale parken, activiteitenbureaus en soortgelijke organisaties. Mijn verhalen gaan vooral over zelfstandig reizen, backpacken, stedentrips, road trips, natuur, (outdoor) activiteiten, wild life, klimaat en geschiedenis.

Mogelijkheden
Hieronder vind je een aantal mogelijkheden voor een samenwerking. Heb je zelf creatieve ideeën, dan sta ik daar zeker voor open en hoor ik graag wat ik voor je kan betekenen.

-Reisverhalen in tekst & beeld
Als advertorial op Kompas 24 of ter publicatie voor eigen gebruik.

-Het opnemen van een link binnen een nieuw of bestaand artikel
Indien ik ervaring heb met de betreffende organisatie en het anderen aanbeveel.

-Winacties
Trouwe lezers beloon ik graag tijdens een speciale winactie.

Goed om te weten
Ik houd mij aan de regels van de Reclame Code en plaats alleen gesponsorde content waar ik achter sta en waarbij de sponsoring eerlijk wordt vermeld. Gesponsorde links krijgen altijd een ‘no follow’ mee.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Bericht

Kompas 24 is ingeschreven onder KvK nummer 55093604