Soutbank parklands brisbane
Groeiende metropool Brisbane
8 juli 2017
Gele brug Nusa Ceningan
#11 Wereldreisdagboek: Bali, auto verkopen en op naar huis!
14 juli 2017

Een blogje voor mama

Lieve mama,

Daar zit ik dan. In het noorden van Australië genietend van een wereldreis. Iets wat al lang op mijn wensenlijstje stond en waarvan papa en jij altijd hebben gezegd dat ik dit zou doen. De wijde wereld intrekken.

Ik deed het dankzij jou, maar het is anders nu jij er niet meer bent. Vandaag precies drie jaar geleden alweer en dat doet nog steeds pijn. Ik kan onze avonturen niet met je delen en niet vragen hoe het met jou is, even je stem horen. Al zo’n lange tijd ben je er niet meer, maar toch leer ik nog steeds van je. Je maakt me bewust van het leven waardoor ik deze droom in vervulling heb laten gaan. Je hebt me geleerd te genieten en uit het leven te halen wat erin zit. En dat doe ik. Dat probeer ik.

Hoewel ik elke dag nog aan je denk, is dat vandaag een stukje bewuster. Daarom deze blog voor jou. Speciaal voor jou omdat jij mijn moeder bent. En 16 juli, wanneer we eigenlijk je 52e verjaardag hadden moeten vieren, zal ik niet verdrietig zijn. Niels en ik zullen op je proosten zoals we dat voorheen ook altijd deden. Dat zal ik altijd blijven doen, ook aan de andere kant van de wereld. Want waar ik ook ben, je bent altijd bij me.

Lieve mama, bedankt dat je mijn moeder bent.

Ik mis je. X

DelenShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Shamira
Shamira
Op zoek naar geluk, vrijheid en onafhankelijkheid reist Shamira samen met vriendlief zoveel als maar kan. Werkzaam als freelance content creator ambieert ze een levensstijl als digital nomad waarbij ze haar droom om ooit in een zelf omgebouwde camper te wonen, werken en reizen kan verwezenlijken. Op Kompas24.nl deelt ze haar verhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *