Over mij

Even voorstellen 
Mijn naam is Shamira van Veenendaal – de Graaf (26) en Kompas 24 is het platform om mijn reisverhalen te delen.

In het dagelijks leven mag ik als freelance content creator creatief zijn in het schrijven van teksten. Ik klim graag in de digitale pen voor anderen, maar het liefst pak ik mijn eigen notitieboekje en camera erbij om eigen inspirerende reisverhalen te vertellen.

Door mijn vak ben ik één van de gelukkigen die zichzelf een digital nomad mag noemen. Voor mijn werkzaamheden heb ik niet meer dan een laptop en een internetverbinding nodig, waardoor ik de mogelijkheid heb om mijn vak waar ook ter wereld uit te voeren.

Kompas 24
Op Kompas 24 komen mijn passies voor schrijven en fotograferen samen, maar het is ook het platform waarin ik mezelf kan blijven uitdagen en ontwikkelen. Bloggen is leuk, maar ik ga graag een stapje verder door ook de journalistieke kant te belichten en aandacht te vragen voor het klimaat. Reizen is immers meer dan alleen leuke bestemmingen afvinken.

Zie deze website als een journalistieke reisblog die je niet alleen inspireert om zelf op reis te gaan, maar waar ook journalistieke reisverhalen worden verteld en actualiteiten omtrent het klimaat worden gedeeld.

Ik blijf graag dicht bij mezelf en plaats dan ook alleen artikelen van eigen hand. Ik deel mijn ervaringen en maak het niet mooier dan het is. Geen hoog wit zandstrand en palmboom gehalte, maar gewoon een echte journalistieke reisblog.

Naast het schrijven van verhalen, doe ik ook pogingen tot het maken van aanvullend foto- en videomateriaal. Tegenwoordig ben ik de troste bezitter van een Sony A6000 systeemcamera en een GoPro Hero 3+.

Op de hoogte blijven 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reizen, reisverhalen, foto’s & video’s? Je kan mij volgen op Twitter, Instagram, Facebook & YouTube.