Over mij

Even voorstellen 
Mijn naam is Shamira van Veenendaal – de Graaf (26) en Kompas 24 is het platform om mijn reisverhalen te delen.

In het dagelijks leven mag ik als freelance content creator creatief zijn in het schrijven van teksten. Ik kruip graag in de digitale pen voor anderen, maar het liefst pak ik mijn eigen notitieboekje en camera erbij om eigen inspirerende reisverhalen te tikken. Reizen, schrijven en fotograferen zijn dan ook drie passies die ik in mijn vrije tijd zoveel mogelijk probeer in te vullen.

Door mijn vak ben ik één van de gelukkigen die zichzelf een digital nomad mag noemen. Voor mijn werkzaamheden heb ik niet meer dan een laptop en een internetverbinding nodig, waardoor ik de mogelijkheid heb om mijn vak waar ook ter wereld uit te voeren. Dat kan aan de andere kant van de wereld zijn, maar ook dichtbij huis zijn genoeg avonturen te beleven.

Kompas 24
Op Kompas 24 komen mijn passies voor schrijven en fotograferen samen, maar het is ook het platform waarin ik mezelf kan blijven uitdagen. Bloggen is leuk, maar ik ga graag een stapje verder door ook de journalistieke kant te belichten. Zie het als een journalistieke reisblog waar je kan genieten van interessante reisverhalen terwijl je ondertussen van de nodige tips wordt voorzien.

Ik blijf graag dicht bij mezelf en plaats dan ook alleen artikelen van eigen hand. Ik deel mijn ervaringen en maak het niet mooier dan het is. Geen hoog wit zandstrand en palmboom gehalte, maar gewoon een echte journalistieke reisblog.

Naast het schrijven van verhalen, doe ik ook pogingen tot het maken van aanvullend foto- en videomateriaal. Tegenwoordig ben ik de troste bezitter van een Sony A6000 systeemcamera en een GoPro Hero 3+.

Op de hoogte blijven 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reizen, reisverhalen, foto’s & video’s? Je kan mij volgen op Twitter, Instagram, Facebook & YouTube.