Over mij

 

 

 

Mag ik mij even voorstellen:
Shamira van Veenendaal, 26 lentes jong en werkzaam als reisblogger en freelance content creator.

 


Als freelance content creator mag ik creatief zijn in het schrijven van teksten voor anderen. Ik kruip graag in de digitale pen voor website teksten, seo teksten, blogs en bied een helpende hand bij het herschrijven en redigeren van teksten. Naast mijn schrijfwerkzaamheden doe ik ook succesvolle pogingen tot het verhogen van websites in Google.


Door mijn vak ben ik één van de gelukkigen die zich een digital nomad mag noemen. Voor mijn werkzaamheden heb ik niet meer dan een laptop en een internetverbinding nodig, waardoor ik de mogelijkheid heb om mijn vak waar ook ter wereld uit te voeren. Komt dat even goed uit met een reishobby!


Op Kompas 24 schrijf ik over reizen op een manier zoals deze bij mij past. Dat doe ik in de vorm van inspirerende artikelen die aansporen om zelf op reis te gaan tot het delen van mijn persoonlijke reisverslagen en van praktische informerende artikelen tot het delen van leuke nieuwtjes.

Ik blijf graag dicht bij mezelf en plaats dan ook alleen artikelen van eigen hand en die gebaseerd zijn op mijn eigen mening en ervaring. Ik maak het niet mooier dan het is. Geen hoog wit zandstrand en palmboom gehalte, maar gewoon een échte reisblog.


Naast regelmatig bloggen, doe ik ook pogingen tot het maken van toffe foto’s en video’s. Tegenwoordig ben ik de troste bezitter van een GoPro Hero 3+ en een Sony A6000 systeemcamera. Het geschoten resultaat is te zien en tevens te beoordelen op deze website en op social media.


Zo, wel genoeg over mij dacht ik zo. Wil je mij volgen en op de hoogte blijven van nieuwe reizen, blogs, foto’s & video’s? Behalve op deze website kun je mij ook volgen op Twitter, Instagram, Facebook & YouTube.

Ben je een bedrijf of merk dat graag wilt samenwerken met Kompas 24? Kijk dan even voor de mogelijkheden op de pagina samenwerken en laten we samen creëren!

Enjoy!