Het gebruik van seksspeeltjes goed voor je relatie?

Geplaatst op 16-06-2023

Categorie: Mens en gezondheid

Er zijn veel meningen over het gebruik van seksspeeltjes. Is dit nu goed voor je relatie? maak je je partner onzeker? 

Wij willen hier wat dieper op in gaan. Allereerst is het gebruik van speeltjes zeker niet slecht voor je relatie, sterker nog het kan de spanning in de slaapkamer terug brengen. Vaak is het namelijk zo dat het gebruik van een speeltje aangeeft wat een partner aangenaam vind en wat niet. Met andere woorden je leert je partner veel beter kennen. Zo kan je bijvoorbeeld met een erotische olie je partner masseren, dit werkt ontspannend en kan de zin in vervolg alleen maar toenemen. Ook is het zo dat vrouwen wat moeilijker een orgasme kunnen krijgen dan een man. Bij een vrouw moet gewoon vaak de clitoris gestreeld worden om tot een orgasme te komen. En neem je hier de tijd voor bevorderd dit alleen de relatie. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een clitoris vibrator te gebruiken of in ieder geval een vibrator die speciaal is gemaakt voor clitorale stimulatie.

Ook is het bij de meeste mannen niet zo dat bijvoorbeeld een formaat van een dildo, mannen onzeker maakt omdat deze dan groter of kleiner is.  Maar het allerbelangrijkste in een relatie is communicatie zowel verbaal als non-verbaal. Laat merken wat je fijn vind en wat niet. En praat er is over zodat de relatie alleen maar sterker wordt. Want uit onderzoek is gebleken dat als het in de slaapkamer goed zit de relatie ook sterkers is. En vind je het moeilijk om over te praten maak dan een app-groepje aan met je partner en probeer zo over moeilijke zaken te communiceren. Zo kan je toch je dingen kwijt zonder je partner aan te kijken. Dit klinkt raar maar het werkt echt.

Ben je toe om ééns een seksspeeltje te gaan kopen, waar kan je dit dan doen? Er zijn veel online shops waar je speeltjes kan kopen. Wij zijn gaan kijken bij Erotiek-Accessoires.be

Zij hebben een zeer groot assortiment speeltjes voor hem en haar. Ook op het gebied man massage olie en andere middelen om het libido te verhogen leveren zij snel en discreet bij u af. De postbode hoeft namelijk niet te weten wat u besteld heeft. Ook kunt u hier achteraf betalen nadat u uw bestelling heeft ontvangen, wel zo handig en veilig. Dus mocht het wat moeilijker gaan in de slaapkamer probeer het is uit en maak het allemaal wat spannender voor jou en/of je partner.